Centre d'Estètica a Parets del Vallès, Barcelona | Fisiospa | Fisio-Spa del Vallès a Barcelona | Fisiospa.es

Centre d'Estètica a Parets del Vallès, Barcelona

Centre de bellesa | Medicina estètica | Fisio-estètica

Centro de estética en Parets del Vallès, Barcelona

En el Centre Fisio-Spa del Vallès t'espera el teu millor jo. En el nostre centre d'estètica a Parets del Vallès cuidem de la teva imatge, amb exclusius tractaments mèdics, cosmètics i aparells que t'ajudaran a lluir espectacular tant en el teu dia a dia com en les ocasions més especials.

 

Centro de estética en Parets del Vallès, Barcelona

Som un centre de referència en el camp de la fisio-estètica. Estem especialitzats en tractaments de modelatge corporal, indicats per perdre volum, recuperar la figura després del part, combatre la cel·lulitis o minimitzar les estries. Per aconseguir-ho, utilitzem la més innovadora tecnologia, com cavitació, radiofreqüència, teràpia subdèrmica o pressoteràpia. L'equip d'esteticistes del centre treballa conjuntament amb el Departament de Medicina Estètica del Centre Fisio-Spa del Vallès

Centro de estética en Parets del Vallès, Barcelona

Si demanes cita en el nostre centre d'estètica a Parets del Vallès, també podràs accedir a un ampli catàleg de tractaments facials i corporals amb els quals brillaràs amb llum pròpia. Treballem amb el més nou en tractaments anti-acne, despigmentació, rejoveniment facial... No dubtis en consultar-nos.